TALLERS ESCOLES

Com que la feina d’il·lustradora és molt bonica, però molt solitaria, anar a les vostres escoles a fer tallers és una activitat que m’agrada molt.

Tinc ideats tallers per a totes les edats:

CONTE IL·LUSTRAT

ACONSELLAT PER P3/P4/P5

Mentre explico un conte, vaig fent il·lustracions relacionades amb el conte. Veure’t il·lustrar en directe és el que més agrada als infants! Una vegada finalitzada la sessió, el mural il·lustrat queda a l’escola.

La durada de l’activitat és d’uns 40-60 min (depenent de l’edat). Després, si és del vostre gust, puc quedar-me una estoneta signant contes que hagin portat els nens i nenes de casa seva.

 

Aquesta activitat també l’adapto per a infants de P2 d’escola Bressol. En aquest cas la durada és de 30 min.

COM ES FA UN LLIBRE?

aconsellat per a tota la primària

És un taller on explico tots els passos a seguir per a poder fer un llibre i parlo de tota la gent que hi intervé fent més èmfasi, obviament, en el paper de l’il·lustrador (Procés d’il·lustració, tècniques, trucs…) Utilitzo com a eina de suport Com es fa un llibre, que vaig il·lustrar jo mateixa, i que va editar la Galera. Al final de la sessió faig una il·lustració en directe i que queda per a l’escola. Evidentment, la sessió l’adapto en funció de l’edat dels nens i nenes.

 

La durada de l’activitat és de 60 min. Després, si és del vostre gust, puc quedar-me una estoneta signant contes que hagin portat els nens i nenes de casa seva.

Si us agradaria que vingués a la vostra escola, i voleu més informació ( preus, material…) no dubteu en contactar amb mi!

info@rosercalafell.com

o omple el formulari de contacte

[royal_portfolio portfolio_display_from=»custom_categories» portfolio_custom_categories=»tallers escoles» portfolio_display_title=»yes» portfolio_posts_number=»15″ portfolio_columns_rate=»two»]